Skärmavbild 2017-11-22 kl. 08.42.17.png

EastfmTV om


SCROLL DOWN

EastfmTV om


IMG_5346.JPG

LIVE PÅ EAST FM

eastfm.tv är vår youtube-kanal, en plats där du hittar den senaste musiken både från de nyast tända stjärnorna men även de som lyst länge!

 

Skärmavbild 2017-11-22 kl. 08.42.17.png

Hett just nu


Hett just nu


Hett just nu

Här får du några förslag från oss med artister och framträdanden vi tycker är heta just nu!

Akustiskt från newkid

Efter många års frånvaro från musiken är Newkid tillbaka med ny musik igen. Tidigare i år släppte han "Kate Moss" och sedan dess har han också levererat "Drama" - låten som du här ovan kan beskåda i live-version som nästan känns som en helt ny låt mot originalet!

känslosamt med julia

Julia Adams var förbi vår studio i samband med sin singel-release "R". Det är en känslosam låt om ärr man samlar på sig under åren; ärr som kan göra dig starkare. Denna version skiljer sig från originalet då den är mer nedskalad med bara Julias röst och ett piano.

upcoming stjärna

Det är fantastiskt kul att kunna vara med i den första fasen när en stjärna föds. Det här är Maja Strömstedt och hon tog studenten så sent som sommaren 2017. Redan har hon hunnit skriva, spela in och släppa musik. Här framför hon sin "Voices" live i vår studio. 

Spellistor


Spellistor


 

CHECKA VÅRA SPELLISTOR

Vi har gjort några spellistor från våra liveframträdanden för att du enkelt ska kunna hitta det du själv kanske inte visste att du gillade. Här har du några med musik från speciella sessions eller andra baserat på musikstilar.

 
 

LIVE FRÅN BRÅVALLA 2017

På Bråvalla 2017 hade vi en egen videostudio. Under festivalen fick vi besök av både artister och andra gäster och här har vi samlat de musikframträdandena vi spelade in. RIP Bråvalla - vi kanske ses igen!


Girlpower!

Vi har haft så sjukt mycket bra brudar hos oss på East FM, så vi gjorde en lista med alla för er att beskåda. Kärlek kärlek!


SVENSK HIPHOP

Såååå mycket bra svensk hiphop det finns! Under åren har vi haft hundratals gäster och många har levererat fet hiphop på svenska och här har vi sammanställt en lista med dessa! Enjoy!


WHERE'S THE MUSIC? 2018

Vi var även på stadsfestivalen Where's The Music? året 2018 där vi på Comfort Hotell fick låna sviten för att spela in videos med några av de bästa artisterna som spelade under helgen. Här är listan med framträdandena!