v16: Anti-Christer

Comment

v16: Anti-Christer

ÄNTLIGEN! I "Stories By Mats" snackar vi om den påkomna fuskligan, och minns tillbaka på när vi själva fuskade i skolåren. Praktikanten Zazou har dragit igång ny programpunkt i sann "Jag har aldrig"-anda och ställer oss mot väggen i olika påståenden. Sarah tar oss till ett minst sagt, spännande land i "Jorden Runt". Vi fortsätter att resa till spännande länder i "Virala Låtar" med Elli, som avrundas med "Craparoni News", "Skrattaru Krattaru" och "Superfredag" med hela gänget här på East FM.

Comment

v15: Kent, Feel My Face!

Comment

v15: Kent, Feel My Face!

Vecka 15 är veckan! Det blir en hel del flams och trams i den kära programpunkten "Skrattaru Krattaru". Sarah berättar varför hon är så down - och kan det ha något att göra med att hennes kreditkort blivit kapat? I "Craparoni News" drar Dawwa återigen upp tre nyheter för Hugo som ska försöka lista ut vilken som är fejk. I Sunrise fick Sarah och Dawwa även till ett snack med Johan från Movits! där det snackas om den nya låten "Gumbo". Det hela avrundas med Superfredag - med ett hästquiz! MISSA INTE DETTA!

Comment

v14: Dabba

Comment

v14: Dabba

Oj oj, vilken vecka hörrni! Artisten Parham gästade Sarah och Dawwa i Sunrise där han berättade vad som får han att bli fullkomligt galen. Hugo och Sarah pratar om det nya, moderna och smarta hemmet. I "Stories By Mats" vill Dawwa lära sig mer om aktier och börsnotering - men det går sisådär. Vi får även ta del av programpunkter som "Rash, No Cash eller Moppemustasch", "Craparoni News", skämtbatteln "Skrattaru Krattaru" och "Superfredags-quiz" med ett Så Mycket Bättre-tema.

Comment

v13: Petronella

Comment

v13: Petronella

GLAD PÅSK! Trots att vi har haft en kortvecka här på stationen så har det hänt en hel jäkla del! I programpunkten "Veckans Flashback" får vi lyssna på en busringning som Sarah och Dawwa gjorde för exakt 1 år sedan. Hugo gästar  även duon i Sunrise och sprider glädjande nyheter om en viss återförening. Thobias Thorwid dyker upp i "Djungelvrålet" där det pratas första april och om dom tillhörande, haglande skämten. Elli tar oss till spännande länder i "Virala Låtar", som senare hänger kvar med Dawwa och går igenom dom minst populära namnen. Hela avsnittet med avrundas med en episk "Skrattaru Krattaru" som har bland annat påsk som tema. Dä ä ba å lyssna, hörrni! 

Comment

v12: Oansvarslös

Comment

v12: Oansvarslös

Ännu ett nytt oansvarlöst avsnitt av East Recast! Här sammanfattar vi vecka 12 där vi får ta del av när Hugo ställer Sarah och Dawwa återigen mot väggen i "Rash, No Cash eller Moppemustasch" med en touch av död och misär. Elli tar oss till två spännande länder i "Virala Låtar". I "Stories By Mats" berättar Mats Willner om hur Påven påverkade Mats prime-time i Nyhetsmorgon. Självklart får vi även ta del av "Attituesday", "Craparoni News", "Skrattaru Krattaru" som avrundas med "Superfredag" där Earth Hour är temat på quizzet! KANONKUL...T!

Comment

v11: Joe Motherf*cking Labero

Comment

v11: Joe Motherf*cking Labero

I detta avsnitt får vi ta del av den andra upplagan av "Craparoni News" där Dawwa läser upp tre nyheter för Hugo som i sin tur ska gissa vilken som är fejkad. Vi får även höra när reseexperten Miguel berättar om när hans vän blir gripen i Mexico för att ha urinerat offentligt - och hamnar i trubbel med ett mexikanskt gäng. Sarah tar oss och Hugo till ett spännande land i "Jorden Runt". Vår alldeles egna "Sportmacka" känd från "Sportbonanza med Marcus" besökte oss i studion, i Sunrise, där det snackas gamla 90-talsprogram som gick varma på dumburken.
I "Rash, No Cash eller Moppemustasch", East FM's version av Pest eller Kolera, ställer Hugo återigen två jobbiga val att tvingas välja mellan. Vi får också ett kärt återseende av Mats i "Stories By Mats" - där vi berättar om våra största idolmöten. Elli tar oss till Finland och Schweiz i "Virala Låtar". Självklart blir det skämtbattle i "Skrattaru Krattaru" som avrundas med "Superfredag" med hela gänget.

Comment

v10: Marshmellodifestivalen

Comment

v10: Marshmellodifestivalen

OH YES! Vecka 10 är veckan vi sammanfattar i detta avsnitt. Här får vi höra när Thobias Thorwid rasar över nya trender i Djungelvrålet. Sarah och Hugo beställer en sista minuten-resa och tar oss till Ghana i programpunkten Jorden Runt. Vi hade även artisten Ängie på besök i Sunrise - där vi pratade om konserter, hårfärg och bekännelser i "Erkänn, du är fan tokig". Elli spelar som vanligt upp låtar som toppar dom virala listorna i både väst och öst. En ny programpunkt får liv - "Craparoni News", där Dawwa fixar frillan med allt för mycket gelé och läser upp tre nyheter för Hugo som ska försöka lista ut vilken som är fejk. Vi hade även "Sportmackan" på besök i studion, känd från "Sportbonanza med Marcus" - där han bekänner sig i Full eller Barn . Det hela avrundas med den episka skämt-batteln Skrattaru Krattaru och ett spännande quiz i Superfredag. LET'S GO! 

Comment

v09: Stutabåset

Comment

v09: Stutabåset

Nämen hallå där! Vecka 9 är veckan som sammanfattas i detta roliga avsnitt av East Recast. I Sunrise snackar Sarah och Dawwa om ett nytt sätt att gifta sig på - och efter det dyker stationschefen Hugo in i studion och ställer radarparet i "Rash, No Cash eller Moppemustasch" som är East FM's variant av Pest eller Kolera. Hugo var sjuk tidigare i veckan, men Attituesday uteblir inte för det! Istället spelar Dawwa upp sköna okända låtar för Sarah och Stella i just denna programpunkt.  Sarah quizzar även Dawwa i småländska ord då "fössta tosdan i mass" även ägde rum i veckan. Elli spelar upp Virala Låtar från Spanien och Litauen. Avsnittet avrundas med Skrattaru Krattaru och Superfredag där vi har YouTube-paret Christian och Doris från Let's Feast som gästar oss. Let's roll! 

Comment

v08: Fröken Ur

Comment

v08: Fröken Ur

Vad har egentligen hänt under sportlovsveckan på East FM? Nämen då är ju detta avsnitt för dig! Här sammanfattar vi vecka 8 här på radiostationen East FM. Vi har artisten Lionman på besök som pinpointar vad Dawwa hade haft för roll i en sångkör. Den relativt nya programpunkten "Jorden Runt" med Hugo och Sarah tar oss till landet Saint Lucia. På tal om länder, så tar Elli oss till Belgien och Brasilien i "Virala Låtar" och vilken låt är störst just nu i Sverige? Det spårar även ur fullständigt i Sunrise när Sarah och Dawwa tjafsar om allt mellan hostningar och yoga. Attituesday blir istället Attithursday där Dawwa spelar upp lite halvt okända låtar för Hugo. Det hela avrundas som vanligt i ett episkt Skrattaru Krattaru. Let's go! 

Comment

v07: Expresskidnappning

Comment

v07: Expresskidnappning

Oj, vilken vecka vi har haft hörrni! Hugo och Sarah pratar om landet Gambia i den nya programpunkten "Jorden Runt". I "Reseexperten" pratar Sarah och Dawwa med Miguel som berättar om när hans kollega blev utsatt för en expresskidnapnning i Nicaragua. Ingen har väl missat att det var fettisdag denna vecka - och Thobias Thorwid kommer och överraskar oss med veganska (!) semlor. I Virala Låtar tar Elli oss till länder som Island och England. Och vilken kändis är det som Sarah spanar efter i detta avsnitt? Självklart blir skämtbattle i Skrattaru Krattaru där det blir en rafflande final!

Comment

v06: Get to the chapel!

Comment

v06: Get to the chapel!

Vecka 6 blir äntligen sammanfattad i detta avsnitt av East Recast. I Attituesday spelar Dawwa upp någonting för Hugo som får honom att fullkomligt storkna. Det blir även spöklikt och läskigt snack i Sunrise - som skapar genuina, kalla kårar för Sarah. Virala låtar från alla världens hörn och kanter har musikchefen Elli alltid koll på. Självklart blir det Skrattaru Krattaru och ett riktigt sjukt quiz i Superfredag! GET TO THE CHAPEL!

Comment

v05: Östgöta Wätta

Comment

v05: Östgöta Wätta

Vilken fullmatad vecka vi har haft! I vecka 5 får vi ta del av när vår praktikant Stella erkänner att hon enkelt ger ut sina kortuppgifter på mystiska sajter. Albin Pettersson, projektledare för ett filmbolag här i Norrköping berättar om deras kommande film "Den blomstertid nu kommer". Elli spelar upp Virala Låtar från både Estland och Honduras. Dawwa får i uppgift att ringa Stellas morfar, Giuseppe - och det blir heltokigt. Artisten Oscar Zia var även på besök i Sunrise där han även avslöjar sin paradrätt. Självklart blir det skämt-battle i Skrattaru, Krattaru som avrundas med Superfredag (utan Dawwa, för han var sur.) VI KÖR!

Comment

v04: Bom Bom Bom

Comment

v04: Bom Bom Bom

Oj oj oj, vilken supervecka vi har haft! Vecka 4 är veckan som summeras - och vad har INTE hänt känns det som? Dawwa erkänner sin nyfikenhet för hudkrämer i Sunrise. Hugo får lyssna på låtar med en "touch of swing" i programpunkten "Attituesday". Thobias Thorwid berättar om färska intriger mellan kändisar i "Djungelvrålet". Vår nya praktikant Stella bjuder på sig själv i "Full eller Barn?" och Elli spelar upp dansk och kanadensisk musik i "Virala Låtar". Självfallet blir det som vanligt skämtbattle i "Skrattaru Krattaru" som avrundas av "Superfredag" då vi får besök av en SPECIAL GUEST! Detta avsnitt vill du verkligen inte missa!

Comment

v03: Nakenbilder på intranätet

Comment

v03: Nakenbilder på intranätet

Ännu ett nytt avsnitt av East Recast där vi sammanfattar vecka 3 här på East FM. Återigen drar vi in programpunkten "Full eller Barn" där Hugo berättar en anekdot för Sarah och vår praktikant Stella som får gissa om Hugo var - just precis, full eller barn. Sarah kollar läget med Dawwa om hur det går för honom i Veganuary. I Djungevrålet ringer Sarah, Thobias och Dawwa upp lyssnaren Eleonora som har lite funderingar kring en samkönad dejt. I Virala Låtar spelar Elli upp skön musik från Belgien och Ryssland. Hugo ställer ett Pest-eller-kolera-dilemma i "Rash, No Cash eller Moppemustasch". Dawwa bjuder på härlig musik i "Attituesday" - och självklart blir det Skrattaru Krattaru och Quiz med tema Sociala Medier i Superfredag! Häng på!

Comment

v02: Kopiatorn

Comment

v02: Kopiatorn

YES! East Recast är tillbaka igen efter lite julledighet! Och det brakar vi av med att släppa ett fullmatat avsnitt från vecka 2! Vi får ta del av den nya programpunkten "Veckans Flashback" och får lyssna på när Dawwa busringer ett däckföretag. Programpunkten "Full eller Barn?" får liv igen, där Hugo och Sarah ska lista ut om Dawwa var full eller barn när han berättar en snuskig anekdot. Det blir självklart Virala Listor med Elli och Hugo som lyssnar på musik från Mexico och Frankrike. Mats Willner gör oss återigen sällskap i "Stories By Mats" där han berättar om sin semester och sitt framtida drömjobb. Hugo och Dawwa lyssnar på musik som med stor sannolikhet ger dig som lyssnare en hel del gåshud i "Attituesday". Som vanligt blir det "Skrattaru Krattaru" som senare avrundas med Superfredag och ett quiz med tema blommor. Nu kör vi!

Comment

v51: Hej pussy!

Comment

v51: Hej pussy!

I detta sista avsnitt för detta år sammanfattar vi vecka 51. Och oj, vad har INTE hänt?! Dawwa ger sig på ett "kakquiz" och det går minst sagt sådär. Hugo ställs som vanligt inför ett Etiskt Dilemma som också får ta del av okänd alternativ R&B i programpunkten Attituesday. I Djungelvrålet ringer Sarah, Thobias och Dawwa upp lyssnaren Nick som blivit utsatt av ett elakt prank av sin flickvän (!) Vi får även ta del av Virala Låtar från våra nordiska grannländer Finland och Island. I Hospan Hospan erkänner både Dawwa och Sarah när dom gjorde bort sig totalt, och när Dawwa råkar kalla sin dåvarande flickvän för något helt fel. Självklart avslutar vi med ÅRSFINAL i Skrattaru Krattaru och quiz i Superfredag! GOD JUL! 

Comment

v50: Slafsebrö

2 Comments

v50: Slafsebrö

Woop woop! Vecka 50 sammanfattas i detta avsnitt! En händelserik vecka där bl.a. Thobias Thorwid berättar att julen är i fara. Hugo ställs inför ett Etiskt Dilemma och får även lyssna på virala låtar från Norge och Filippinerna tillsammans med Elli. Programpunkten Attituesday får en liten "touch of the force" med hjälp av Star Wars-tema. Självklart blir det skämtbattle i Skrattaru Krattaru och vi avslutar hela rasket med härligt Superfredagsquiz. Nu kör vi!

2 Comments

v49: Svettdejten

Comment

v49: Svettdejten

Återigen ett nytt avsnitt där vi sammanfattar vecka 49. Här får vi höra hur Sarah "rantar" på om fantasilösa charterresor. Dawwa blir utmanad i "Attituesday" och ger sig på ett hiphopquiz. Elli spelar upp utländsk musik som toppar den virala listan, och vi får även höra när Hugo och Sarah ringer upp en psykolog för att få svar på frågan "Hur vet man att man är kär?" Thobias Thorwid bjuder på gossip i Djungelvrålet, och Dawwa bekänner sig i Hospan Hospan om en minst sagt svettig dejt. Självklart blir det skämtbattle i Skrattaru Krattaru som senare avrundas med SUPERFREDAG! Let's go! 

Comment

v48: Vilken Kalle?!

Comment

v48: Vilken Kalle?!

Oj oj oj, vilken vecka vi har haft! I detta avsnitt sammanfattar vi vecka 48 här på radiostationen East FM. Vi har Olle Grafström från Tjuvjakt hos oss som bekänner sina tokigheter som kommer leda till att Tjuvjakt splittras. Virala låtar spelar Elli upp för Hugo som även får lyssna på okänd, tung musik med attityd i programpunkten "Attituesday". Ni kommer även höra "Vasaru att du gjorde saru?" med Sarah, samt "Skrattaru Krattaru" och julkalendersquiz i Superfredag! Let's go! 

Comment

v47: Lady Gagaah

Comment

v47: Lady Gagaah

I detta avsnitt sammanfattar vi vecka 47 som minst sagt har varit en händelserik vecka. Dawwa ringer upp en fiskforskare i morgonshowen Sunrise för att få reda på om gäddor faktiskt kan skrika. Den kontroversiella gruppen ODZ tillsammans med Frej Larsson och Canto kommer även hit och "kapar" hela studion i en såkallad "take-over". En ny programpunkt, "Attituesday" föds, där Dawwa spelar upp lite mer okänd musik för Hugo som får betygsätta attityden i en Attitydsmätare. Vi har även artisten Olle Grafström på besök som får till ett härligt snack med Elli. Självklart blir det Skrattaru Krattaru och Fredagsquiz. WOOP WOOP!

Comment