YES! East Recast är tillbaka igen efter lite julledighet! Och det brakar vi av med att släppa ett fullmatat avsnitt från vecka 2! Vi får ta del av den nya programpunkten "Veckans Flashback" och får lyssna på när Dawwa busringer ett däckföretag. Programpunkten "Full eller Barn?" får liv igen, där Hugo och Sarah ska lista ut om Dawwa var full eller barn när han berättar en snuskig anekdot. Det blir självklart Virala Listor med Elli och Hugo som lyssnar på musik från Mexico och Frankrike. Mats Willner gör oss återigen sällskap i "Stories By Mats" där han berättar om sin semester och sitt framtida drömjobb. Hugo och Dawwa lyssnar på musik som med stor sannolikhet ger dig som lyssnare en hel del gåshud i "Attituesday". Som vanligt blir det "Skrattaru Krattaru" som senare avrundas med Superfredag och ett quiz med tema blommor. Nu kör vi!

Comment