I detta avsnitt får vi ta del av den andra upplagan av "Craparoni News" där Dawwa läser upp tre nyheter för Hugo som i sin tur ska gissa vilken som är fejkad. Vi får även höra när reseexperten Miguel berättar om när hans vän blir gripen i Mexico för att ha urinerat offentligt - och hamnar i trubbel med ett mexikanskt gäng. Sarah tar oss och Hugo till ett spännande land i "Jorden Runt". Vår alldeles egna "Sportmacka" känd från "Sportbonanza med Marcus" besökte oss i studion, i Sunrise, där det snackas gamla 90-talsprogram som gick varma på dumburken.
I "Rash, No Cash eller Moppemustasch", East FM's version av Pest eller Kolera, ställer Hugo återigen två jobbiga val att tvingas välja mellan. Vi får också ett kärt återseende av Mats i "Stories By Mats" - där vi berättar om våra största idolmöten. Elli tar oss till Finland och Schweiz i "Virala Låtar". Självklart blir det skämtbattle i "Skrattaru Krattaru" som avrundas med "Superfredag" med hela gänget.

Comment