OH YES! Vecka 10 är veckan vi sammanfattar i detta avsnitt. Här får vi höra när Thobias Thorwid rasar över nya trender i Djungelvrålet. Sarah och Hugo beställer en sista minuten-resa och tar oss till Ghana i programpunkten Jorden Runt. Vi hade även artisten Ängie på besök i Sunrise - där vi pratade om konserter, hårfärg och bekännelser i "Erkänn, du är fan tokig". Elli spelar som vanligt upp låtar som toppar dom virala listorna i både väst och öst. En ny programpunkt får liv - "Craparoni News", där Dawwa fixar frillan med allt för mycket gelé och läser upp tre nyheter för Hugo som ska försöka lista ut vilken som är fejk. Vi hade även "Sportmackan" på besök i studion, känd från "Sportbonanza med Marcus" - där han bekänner sig i Full eller Barn . Det hela avrundas med den episka skämt-batteln Skrattaru Krattaru och ett spännande quiz i Superfredag. LET'S GO! 

Comment