v04: Bom Bom Bom

Comment

v04: Bom Bom Bom

Oj oj oj, vilken supervecka vi har haft! Vecka 4 är veckan som summeras - och vad har INTE hänt känns det som? Dawwa erkänner sin nyfikenhet för hudkrämer i Sunrise. Hugo får lyssna på låtar med en "touch of swing" i programpunkten "Attituesday". Thobias Thorwid berättar om färska intriger mellan kändisar i "Djungelvrålet". Vår nya praktikant Stella bjuder på sig själv i "Full eller Barn?" och Elli spelar upp dansk och kanadensisk musik i "Virala Låtar". Självfallet blir det som vanligt skämtbattle i "Skrattaru Krattaru" som avrundas av "Superfredag" då vi får besök av en SPECIAL GUEST! Detta avsnitt vill du verkligen inte missa!

Comment

v03: Nakenbilder på intranätet

Comment

v03: Nakenbilder på intranätet

Ännu ett nytt avsnitt av East Recast där vi sammanfattar vecka 3 här på East FM. Återigen drar vi in programpunkten "Full eller Barn" där Hugo berättar en anekdot för Sarah och vår praktikant Stella som får gissa om Hugo var - just precis, full eller barn. Sarah kollar läget med Dawwa om hur det går för honom i Veganuary. I Djungevrålet ringer Sarah, Thobias och Dawwa upp lyssnaren Eleonora som har lite funderingar kring en samkönad dejt. I Virala Låtar spelar Elli upp skön musik från Belgien och Ryssland. Hugo ställer ett Pest-eller-kolera-dilemma i "Rash, No Cash eller Moppemustasch". Dawwa bjuder på härlig musik i "Attituesday" - och självklart blir det Skrattaru Krattaru och Quiz med tema Sociala Medier i Superfredag! Häng på!

Comment

v02: Kopiatorn

Comment

v02: Kopiatorn

YES! East Recast är tillbaka igen efter lite julledighet! Och det brakar vi av med att släppa ett fullmatat avsnitt från vecka 2! Vi får ta del av den nya programpunkten "Veckans Flashback" och får lyssna på när Dawwa busringer ett däckföretag. Programpunkten "Full eller Barn?" får liv igen, där Hugo och Sarah ska lista ut om Dawwa var full eller barn när han berättar en snuskig anekdot. Det blir självklart Virala Listor med Elli och Hugo som lyssnar på musik från Mexico och Frankrike. Mats Willner gör oss återigen sällskap i "Stories By Mats" där han berättar om sin semester och sitt framtida drömjobb. Hugo och Dawwa lyssnar på musik som med stor sannolikhet ger dig som lyssnare en hel del gåshud i "Attituesday". Som vanligt blir det "Skrattaru Krattaru" som senare avrundas med Superfredag och ett quiz med tema blommor. Nu kör vi!

Comment

v51: Hej pussy!

Comment

v51: Hej pussy!

I detta sista avsnitt för detta år sammanfattar vi vecka 51. Och oj, vad har INTE hänt?! Dawwa ger sig på ett "kakquiz" och det går minst sagt sådär. Hugo ställs som vanligt inför ett Etiskt Dilemma som också får ta del av okänd alternativ R&B i programpunkten Attituesday. I Djungelvrålet ringer Sarah, Thobias och Dawwa upp lyssnaren Nick som blivit utsatt av ett elakt prank av sin flickvän (!) Vi får även ta del av Virala Låtar från våra nordiska grannländer Finland och Island. I Hospan Hospan erkänner både Dawwa och Sarah när dom gjorde bort sig totalt, och när Dawwa råkar kalla sin dåvarande flickvän för något helt fel. Självklart avslutar vi med ÅRSFINAL i Skrattaru Krattaru och quiz i Superfredag! GOD JUL! 

Comment

v50: Slafsebrö

2 Comments

v50: Slafsebrö

Woop woop! Vecka 50 sammanfattas i detta avsnitt! En händelserik vecka där bl.a. Thobias Thorwid berättar att julen är i fara. Hugo ställs inför ett Etiskt Dilemma och får även lyssna på virala låtar från Norge och Filippinerna tillsammans med Elli. Programpunkten Attituesday får en liten "touch of the force" med hjälp av Star Wars-tema. Självklart blir det skämtbattle i Skrattaru Krattaru och vi avslutar hela rasket med härligt Superfredagsquiz. Nu kör vi!

2 Comments

v49: Svettdejten

Comment

v49: Svettdejten

Återigen ett nytt avsnitt där vi sammanfattar vecka 49. Här får vi höra hur Sarah "rantar" på om fantasilösa charterresor. Dawwa blir utmanad i "Attituesday" och ger sig på ett hiphopquiz. Elli spelar upp utländsk musik som toppar den virala listan, och vi får även höra när Hugo och Sarah ringer upp en psykolog för att få svar på frågan "Hur vet man att man är kär?" Thobias Thorwid bjuder på gossip i Djungelvrålet, och Dawwa bekänner sig i Hospan Hospan om en minst sagt svettig dejt. Självklart blir det skämtbattle i Skrattaru Krattaru som senare avrundas med SUPERFREDAG! Let's go! 

Comment

v48: Vilken Kalle?!

Comment

v48: Vilken Kalle?!

Oj oj oj, vilken vecka vi har haft! I detta avsnitt sammanfattar vi vecka 48 här på radiostationen East FM. Vi har Olle Grafström från Tjuvjakt hos oss som bekänner sina tokigheter som kommer leda till att Tjuvjakt splittras. Virala låtar spelar Elli upp för Hugo som även får lyssna på okänd, tung musik med attityd i programpunkten "Attituesday". Ni kommer även höra "Vasaru att du gjorde saru?" med Sarah, samt "Skrattaru Krattaru" och julkalendersquiz i Superfredag! Let's go! 

Comment

v47: Lady Gagaah

Comment

v47: Lady Gagaah

I detta avsnitt sammanfattar vi vecka 47 som minst sagt har varit en händelserik vecka. Dawwa ringer upp en fiskforskare i morgonshowen Sunrise för att få reda på om gäddor faktiskt kan skrika. Den kontroversiella gruppen ODZ tillsammans med Frej Larsson och Canto kommer även hit och "kapar" hela studion i en såkallad "take-over". En ny programpunkt, "Attituesday" föds, där Dawwa spelar upp lite mer okänd musik för Hugo som får betygsätta attityden i en Attitydsmätare. Vi har även artisten Olle Grafström på besök som får till ett härligt snack med Elli. Självklart blir det Skrattaru Krattaru och Fredagsquiz. WOOP WOOP!

Comment

v46: Marmeladkärringen

Comment

v46: Marmeladkärringen

I detta avsnitt sammanfattar vi veckan som gått här på East FM, nämligen vecka 46. Det har varit en fartfylld och fnittrig vecka med både höga berg och djupa dalar. Varför är Sarah en "marmeladkärring"? Vi gästas av artisten Newkid och Hugo pratar djupt snack med honom i programpunkten "Deep Down Low". Sarah går igenom konstiga lagar i USA, Dawwa och Hugo snackar 80-tal och Stranger Things, och självklart blir det "Skrattaru Krattaru" och quiz i Superfredag! Missa inte! 

Comment

v45: Laktåtintolerant

Comment

v45: Laktåtintolerant

I detta avsnitt sammanfattar vi vecka 45 - och oj, vad har inte hänt?! Sarah avslöjar hennes lakanhygien, Tom Cruise är i Norge och spelar in Mission Impossible. Johannes Årsjö, Sveriges Starkaste Man gästar oss i studion och får utstå Dawwas dåliga skämt i Skrattaru Krattaru V.I.P Edition, och mycket, mycket mer! 

Comment

v44: Äpplöh

Comment

v44: Äpplöh

How you like them äpplöh?! Nytt avsnitt av East Recast där vi sammanfattar vecka 44 som gått här på East FM. Vi får höra "scary stories" som Sarah och Dawwa knåpat ihop för att ge Hugo kalla kårar. Hugo snackar djupa samtalsämnen med artisten Orkid. Självklart blir det även quiz i Superfredag! 

Comment

v43: Kakblocker

Comment

v43: Kakblocker

Oj oj oj, ännu ett nytt avsnitt från East Recast där vi sammanfattar vecka 43 här på East FM. Det snackas svordomar och om Sarahs djupt rotade hat mot datorspelet Dota. Vi har även besök av nykomlingen Lamix hos oss och kommer honom in på djupet. Hugo får återigen gissa utländska låtar som Elli valt ut. Som vanligt får vi ta del av veckans Skrattaru Krattaru, och quiz i Superfredag med hela gänget. Häng på!

Comment

v42: Piskfinnar

Comment

v42: Piskfinnar

Tjolahoppsan! Ännu ett nytt avsnitt av East Recast där vi sammanfattar vecka 42 här på East FM. Vi får höra i Sunrise hur Sarah och Dawwa beklagar sig över den obligatoriska orienteringen i skolan och Dawwas kärlekstrauma därifrån. Och hur svårt ska det egentligen behöva vara att ha en vän av det motsatta könet utan missförstånd? Elli spelar upp isländsk musik för Hugo som senare ligger pyrt till i skämtbattlartävlingen "Skrattaru Krattaru". Du vet vart play-knappen sitter, hoppas vi! ;)

Comment

v41: No Thanks Bye

Comment

v41: No Thanks Bye

I detta avsnitt summerar vi vecka 41 som gått här på East FM. Vi får som vanligt höra Sarah och Dawwa när det blir åka av i morgonshowen Sunrise där Dawwa berättar en traumatisk händelse när han kvaddar en hyrbil. Elli avslöjar att hon har gjort en hjälteinsats och självklart får vi ta del av programpunkterna Hospan Hospan, Quiz i Superfredag, final i Skrattaru, Krattaru och mycket mer! 

Comment

v40: Parfym

Comment

v40: Parfym

Ännu ett nytt avsnitt från East Recast där vi sammanfattar vecka 40 här på East FM. Ni kommer få ta del av tokigheter i Sunrise där t.ex. Sarah och Dawwa dissekerar en gammal dänga från sent 90-tal. I programpunkten i Hospan Hospan får vi en kollega att bekänna sig när hon råkar "lajka" en bild på någons Instagram som lades upp för allt för många veckor sedan. Hur gör man då? Självklart får vi även ta del av kärleksprogrampunkten East of Eden, skämtbattle i Skrattaru Krattaru och ett härligt quiz i Superfredag med hela gänget!

Comment

v39: Anton vare va?

Comment

v39: Anton vare va?

Välkomna till en sammanfattning av vecka 39 på East FM. Denna vecka hör ni delar av Sunrise där Sarah och Dawwa bl.a. diskuterar grekiska filosofer. Hugo bjuder på en Hospan Hospan och så får ni såklart höra veckans fredagsquiz!

Comment

v38: Humorparet

Comment

v38: Humorparet

Recast av vecka 38 på East FM. Hur gör man med en hård avokado? Hur är livet som flygvärdinna? Hur lever humorparet Johanna Wagrell och Johan Hurtig? Hur uttalas Dr.Dre? Vem vinner Skrattaru, Krattaru? Alla dessa frågor besvaras i veckans avsnitt. 

Comment

v37: Dart Väder

Comment

v37: Dart Väder

Summering av vecka 37 på East FM. Life Hacks, restips, Hospan Hospan, Skrattaru Krattaru, Etikdilemma - några av dem programpunkterna som sänds under veckan. Lägg till ett quiz; tema film, snack om vardagsuttryck och vad man ska ha på sig på ett bröllop - så har vi hopkoket av veckan!

Comment

NYHET: East Recast

Comment

NYHET: East Recast

Nu är den här! Vår nya podd som sammanfattar veckans sändningar här på radiostationen East FM! Komprimerat ner till cirka en timma hör du roliga och intressanta stunder från morgonshowen Sunrise med Sarah & Dawwa, eftermiddagsshowen med Hugo samt helgprogrammet Update med Elli. Hoppas du kommer att gilla detta! 

/Hela East FM Crew

Comment