Sunrise Sarah Dawwa.jpg

Sunrise

Vardagar 06:00 till 09:00

Våra nya tillskott Sarah & Dawwa gör sitt yttersta för att varje vardagsmorgon leverera kvalitativt skitsnack i etern till dig. Du hör programpunkter som "Erkänn, du är fan tokig!", "Rash, no cash eller moppemustasch" eller "Väderrapporterings-battle". Var med och påverka innehållet via våra sociala medier eller vår app!

Högt, lågt, svart, vitt, kul och kul blandas i etern måndag till fredag :D


Elli - Update

Update

Lördagar & Söndagar 09:00 till 12:00

När du vaknar upp lördagar och söndagar så får du numera sällskap av Elli som kommer att guida dig igenom all ny musik som släppts i veckan! Varje vecka har hon ett tema som genomsyrar både snack och musik. 

Gäster förekommer också, ofta lite längre samtal för att verkligen komma på djupet ordentligt. Håll utkik efter frågor på vår snapchat också, då Elli gärna tar med dig som lyssnare i samtalet! 


Club East FM 20:00

Club East FM är som en del av inredningen här på stationen. Fredagar och lördagar drar vi igång klockan 20:00 och slutar inte förens solen går upp (om det råkar vara klockan 04... för det är nämligen då vi slutar)

Perfekt till förfesten, after worken eller bara om du ligger hemma, stickar och behöver lite extra hålligång! 

 

Vi drar igång varje kväll med en entimmas mix och det kan vara t.ex. Genesis - av Daddys Groove, Amazing Show - av Promise Land eller Axtone Presents - av artister från Axwells skivbolag "Axtone"

Låtlistan för vårt flöde hittar du via webbspelaren, appen eller så söker du upp den på radiofy.se!