east RIP.jpg
Skärmavbild 2017-11-16 kl. 11.32.16.png
Skärmavbild 2018-06-11 kl. 10.16.20.png
east RIP.jpg

East RIP


SCROLL DOWN

East RIP


EAST FM 2006 - 2018

Det är med tungt hjärta jag skriver denna text, men det är dags att ni alla får reda på det nu. Den 31 juli 2018 sänder East FM sin sista dag radio i Östergötland. Som några av er kanske vet så kommer radiokartan för Sverige att ritas om från och med den 1 augusti och detta medför tyvärr att det inte blir något mer East FM, men däremot andra spännande format i länet. Det har varit en lång och underbar resa med många inblandade.

Vi har sänt live på Bråvalla Festival, varit med och arrangerat Keep It Loud, sänt eftermiddagsshow i en galleria och haft några av Sveriges absolut bästa artister hos oss i studion för härliga samtal och liveframträdanden. Vår youtube-kanal når snart 40 000 prenumeranter och 21 miljoner visningar.

Det känns såklart tungt, men mycket av det som hänt har varit över våra huvuden så vi vill bara göra allt för att avsluta med flaggan i topp. Vi kommer att sända sommarprogrammet Siesta mellan 14-18 varje vardag hela vägen och fortsätta vara er sällskap i etern till slutet.

Har vi någon gång under dessa 12 år kunnat få dig att le, kanske skratta, spelat din favoritlåt (innan du visste att den fanns) eller berört dig i något samtal eller intervju vi gjort, då har vi gjort vårt jobb och lyckats åstadkomma det vi strävat efter. Alltid först med ny musik, men inte för alltid. Kärlek till er som lyssnat eller på något sätt varit en del av East FM-familjen, peace out!

- Hugo Kalm, Stationschef East FM

 
East

SIESTA

Hela sommaren, vardagar mellan 14:00-18:00 är Dawwa och Zazou i etern och bjuder på show, bland annat en programpunkt där vi blickar tillbaka på åren som varit. Vi skulle gärna vilja höra om hur du minns East FM, så vill du, skicka iväg ett meddelande till studion@eastfm.se eller skriv till oss via sociala medier och dela med dig. 

eastgänget.jpg

EAST FM 2010

Ett gäng coola kidz från East FM anno 2010. Andy P, Johan Bengtsson, Hugo, Juicy J och Julle. Program som Request, YouGo! och Hi-5 sändes under denna tid. 

P5160098.JPG

Dancebattle

Dancebattle i en galleria i Norrköping 2007. Det var en av många events som East FM hade back in the days. Även hiphop-klubben "HipHop Invasion" och "East FM Thursdays" där vi bland annat bokade Lorentz & M. Sakarias innan det var coolt!

mixerbord

Gamla studion

Många olika studios har vi haft under åren. Här är ett av våra gamla analoga mixerbord från studion i Linköping som vi var i till 2016.
  

IMG_2725.jpg

Dedication

Ja, vad mer ska man säga...! Detta är dedikation!

Skärmavbild 2017-11-16 kl. 11.32.16.png

East Recast


East Recast


East Recast

Här kan du lyssna på vår podcast "East Recast"! Du kan också lyssna på den i din favoritpodcastapp genom att söka efter den som vanligt. Här är till exempel en länk till den på Acast och  iTunes

Skärmavbild 2018-06-11 kl. 10.16.20.png

Tv


Tv


Eastfm.tv = livemusik från vår studio

Vi uppdaterar ett par gånger i veckan vår youtube-kanal eastfm.tv med ny livemusik från vår studio. Prenumerera gärna på vårt flöde av hiphop, pop och alla mellanting :)

instagram


instagram


Följ våra dagar på Instagram